För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år

 GARANTI Bandyklubbor

Vi lämnar 10 dagars garanti från leveransdatum vad gäller tillverkningsfel och skador vid frakt. I Klartext: Om man slår av sin klubba efter 10 dagar så har man ingen som helst rätt att få en ny! Går klubban av inom 10 dagar skall den sändas tillbaka till oss. Vi gör då en bedömning av om klubban är godkänd för reklamationen eller ej.
Fraktkostnad till oss bekostas av kunden.
Vi Kan laga alla våra klubbor till en självkostnad av 480:-/st, detta utföres dock normalt efter säsong.

Beskrivning/Bakrund: Vi tillverkar våra klubbor med en mycket säker process som är baserad på samma teknik som man idag tillverkar F1 bilar och tex, JAS 39 gripen planen. Alla klubbor handbakas med upp till 18 fullt impregnerade lager högklass komposit fibrer som sedan genomgår vår vacuumprocess. Vi utför regelbundet hållbarhetstester, och alla testade klubbor har hitills haft en tolerans på runt +- 1% innan de gått av i testrigg. Samma gäller vikten som inte varierar mer än 1%.  Optimized kompositklubbor har avsevärt bättre prestanda och hållbarhet än andra jämförbara bandyklubbor, dock är de, som  alla kompositprodukter, känsliga för skador i form av hårda slag som tex skridsko jack eller kraftiga hugg av annan klubba. Vid en sådan skada kan en klubba sedan brytas / gå rätt av utan att man tycker att man gjort något speciellt. Detta är inget unikt för våra klubbor utan detsamma gäller för alla Helkompositklubbor i branchen.
Vi tycker det är orimligt att alla våra kunder skall behöva bära kostnaden för någon som skadat och haft av sin klubba.
                                                                                                                      

GARANTI Övriga Produkter

 Vi lämnar sedvanlig garanti på alla våra kläder och tillbehör som inte är special tillverkade.

ÅNGERRÄTT: 
Det är 14 dagars Ångerrätt på våra produkter. varan får inte vara använd om du vill ångra ditt köp. Frakt och återsändning av ångrad produkt ombesörjes och bekostas av köparen. Produkten sall vara hel och ren vid mottagande hos oss.

Reklamation:
Anmälan av Reklamation görs genom mail till oss under "kontakta oss". 
Beskriv utförligt vad som är fel, när ni köpt varan och lämna köparens fullständiga Namn och kontaktuppgifter.